Anlık Bildirim

TurboGrafx-16 mini konsolu gelecek yıl piyasaya çıkıyor

Konami’nin 32 yıl önce piyasaya sürdüğü TurboGrafx-16 mini konsolu son dönemin yükselen trendinden pay almaya geliyor. Yeni konsol gelecek yıl piyasada olacak.

Son dönemde trendi giderek yükselen Retro konsol modasına Konami de katılma kararı aldı. Firmanın 80’li yıllarda popüler olan TurboGrafx-16 mini adındaki oyun konsolu önümüzdeki hafta ön siparişlere başlıyor.

TurboGrafx-16 mini özellikleri ve fiyatı

Geçtiğimiz ay tanıtılan TurboGrafx-16 mini oyuncuları 32 yıl öncesine döndürüyor. O dönem 10 milyon civarında satış başarısı elde eden TurboGrafx-16 mini, Retro oyunlarda modern dönemde de şansını deneyecek.

TurboGrafx-16 mini konsolu; ABD tarafında R-Type, Ys Book I & II, Bonk's Revenge, Space Harrier gibi popüler oyunları beraberinde getirirken Japon PC Engine tarafında ise Castlevania: Rondo of Blood (Akumajo Dracula X Chi No Rondo), Ghouls 'n Ghosts (Daimakaimura) ve Ninja Gaiden (Ninja Rykenden) gibi yapımlar olacak. Ayrıca nadir bulunan Ginga Fukei Densetsu Sapphire oyunu da kutuya dahil.

TurboGrafx-16 mini konsolu toplamda 50 oyuna sahip. Bunların birkaç tanesinin birbirinin aynı oyunlar olduğu ifade ediliyor. Japonya’da 100$ üzerinden ön siparişe başlayacak olan konsol bununla birlikte 20 Mart 2020 tarihinde piyasada olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim