Anlık Bildirim

Truecaller uygulamasına ücretsiz sesli arama özelliği geldi

Dünya çapında milyonlarca kişi tarafından gelen aramaları tanımlamak için kullanılan Truecaller uygulamasına, ücretsiz sesli arama özelliği geldiği duyuruldu. İşte detaylar.
Truecaller'ı, dünya genelinde 250 milyon kişi tarafından aramaları tanımlamak ve organize etmek için kullanılan popüler bir hizmet olarak tanımlayabiliriz. Şirketin resmi blog sayfasında yayınlanan bir açıklamaya göre, artık bu uygulamaya ücretsiz sesli görüşme özelliği de eklendi.

Düşük hızda bile kaliteli görüşme

Şirket yaptığı duyuruda Truecaller Voice olarak adlandırdığı bu özellğin  düşük hızdaki internet bağlantılarında bile kaliteli bir arama deneyimi sunacağını vaat ediyor. Bu ayrıca kullanıcıların sesli arama için daha az uygulamaya ihtiyaç duyacağı anlamına da geliyor. Zira eğer kullanıcı Truecaller uygulamasına sahipse, sesli görüşme yapmak için başka bir uygulamaya da gerek duymayacak.
Şimdilik grup arama özelliği desteklenmiyor ve yalnızca iki kişi arasında sesli görüşmeler yapmak mümkün. Gelecekte grup aramasının da aktif duruma geçeceği ifade ediliyor. Şimdilik Android platformunda yayınlanan bu güncelleme yakın bir zamanda iOS platformuna da gelecek. Eğer uygulamaya Google Play üzerinden erişemezseniz buraya tıklayarak kendi sitesinden APK dosyasını indirip yükleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim