Anlık Bildirim

Top Gun: Maverick fragmanı yayınlandı

RayBan gözlükler, F14 uçakları, deri ceketler ve motor sesleri gibi pek çok şeyi kült haline getiren Top Gun filmi nihayet devam yapımına kavuştu. İlk fragman yayınlanmış durumda.

Dönemine damga vuran efsane filmler arasında yer alan ve Take My Breath Away şarkısı unutulmazlar arasına giren Top Gun geri dönüyor. Gelecek yıl vizyona girecek filmin fragmanı yayınlandı.

Top Gun: Maverick konusu

Aslında yıllar önce üzerinde çalışılan proje yönetmen Tony Scott’un intihar etmesi sonrasında 2012 yılında rafa kalkmıştı. 2014 yılında ise Jerry Buckheimer liderliğindeki yapımcı ekibi dosyayı yeniden açtı. 2019 yılında gösterime girmesi beklenen film bir yıl ertelenmişti.

Top Gun: Maverick adındaki film orijinal filmin 34 yıl sonrasında geçiyor. Filmde sinemanın yaşlanmayan oyuncusu Tom Cruise yine başrolde. Pete “Maverick” Mitchell bu kez Top Gun biriminin uçuş eğitmeni pozisyonuna gelmiştir ve arkadaşı Goose’un oğlu Bradley’i eğitmektedir.

Tom Cruise ile birlikte Iceman rolündeki Val Killmer da geri dönecek. Ayrıca Bradley Bradshaw rolünde Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm ve Ed Harris gibi ünlü isimler de kadroda.

Filmin müziklerini Harold Faltermeyer ve Hans Zimmer birlikte hazırladı. Yönetmenlik koltuğunda ise Joseph Kosinski oturuyor. Film 26 Haziran 2020 tarihinde ABD’de gösterime girecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7094 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, top gun: maverick ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim