Anlık Bildirim

Tom Lee, 2019'da Bitcoin için boğa piyasasının görüleceğini söyledi

Geçtiğimiz sene Bitcoin'in fiyatıyla ilgili yaptığı tahminlerle ilgileri üzerine çeken Fundstrat'ın kurucusu Tom Lee, 2019 yılında Bitcoin için bir boğa piyasası görüleceğini söyledi.
Ünlü bir Wall Street analisti olan Tom Lee, 2019 yılında Bitcoin marketinde bir boğa piyasası olacağını ve söz konusu kripto para biriminin kendini eskiye nazaran biraz daha toparlayacağını belirtti.
Tom Lee, geçtiğimiz yıl "Bitcoin 2018'i 25,000 dolar ile kapatacak." tahmininde bulunmuş fakat yıl içerisinde bu fiyat tahminini 10,000 dolara kadar indirmişti. Lee'nin en düşük kapanış fiyatı tahmininin 10,000 dolar olmasına rağmen Bitcoin, yılı 3,735 dolar ile kapattı.
 
Lee, doların geçen seneye nazaran yükselişinin yavaşladığını ve Bitcoin'in popülerliğinin her geçen gün artması sebebiyle 2019 yılında bir boğa piyasası göreceğimizi söyledi. Ünlü analist, bu yılın makro ekonomik eğilimlerinin de Bitcoin'e bir "geri dönüş" fırsatı vereceğini düşünüyor.
"Asıl hikaye temeldir, Bitcoin oldukça kullanışlı hale geldi." diyen Tom Lee, Bitcoin'in 200 günlük hareketlerinin ortalamasının kritik olduğunun altını çizdi.Aynı zamanda Lee, Bitcoin'in 4,000 dolar seviyesini korumasıyla 200 günlük ortalamasının üzerine çıkacağını belirtti.
CoinMarketCap'ten alınan verilere göre Bitcoin 3,950 dolar civarında işlem görüyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim