Anlık Bildirim

Titanfall 3 iptal mi edildi?

Oyuncuların ısrarla istediği ve takip ettiği Titanfall serisinin üçüncü yapımı ne yazık ki rafa kalktı. Respwan Entertainment onun yerine Apex Legends’i geliştirdiğini ifade ediyor.

EA’nın uzun süredir merakla beklenen battle royale oyunu Respwan Entertainment imzasıyla Apex Legends olarak indirmeye sunuldu. Büyük bir ilgi gören oyuna EA sürekli güncelleme desteği vereceğini açıkladı. Bununla birlikte Apex Legends’in şirkete bir bedeli olduğu iddia edildi.

Umutlar tükendi

Firmaya yakın kaynakların iddiasına göre Apex Legends oyununa daha fazla kaynak ayırabilmek adına Titanfall 3 yapımı iptal edildi. İddiaların temeli ise Respawn yapımcısı Drew McCoy’un yakın zamanda bir Titanfall 3 oyununun olmayacağı açıklaması.

McCoy, EA tarafından satın alındıktan bu yana Titanfall 3 üzerinde değil Apex Legends üzerinde çalıştıklarını ve çeşitli paylaşımlar yaparak oyun dünyasını buna hazırladıklarını ifade ediyor. Bu yüzden Titanfall 3 hiçbir zaman nihai aşamaya gelemedi. Yani aslında 2017 yılında EA tarafından satın alındığında Respawn stüdyosu Titanfall 3 projesini iptal ederek Apex Legends’e başladı.

İlk iki oyunu oldukça beğenilen Titanfall serisinin iptal edilmesi elbette oyuncu kitlesi için büyük bir hayal kırıklığı olacaktır. Apex Legends de önemli bir hamle ancak büyük bir kesim, bu hafta itibariyle Respawn Entertainment’ın Titanfall 3 müjdesini vermesini bekliyordu. Yine de Star Wars temalı oyunun ardından projenin yeniden başlayacağını umut edenler mevcut.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7473 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ea, titanfall 3 ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim