Anlık Bildirim

Thor 4 filmi için hazırlıklar resmen başladı

Marvel Stüdyoları, yeni Thor filmi için hazırlıklara resmen başladı. Thor: Ragnarok'un sevilen yönetmeni Taika Waititi yeni filmi hazırlayan isim olacak.
Marvel Sinematik Evreni'nin Avengers: Endgame sonrası için planları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Comic-Con'un hemen öncesinde yeni Thor filmi için ilk bilgiler ortaya çıktı. The Hollywood Reporter tarafından bugün yapılan habere göre Marvel Stüdyoları, Thor 4 filminin hazırlıklarına resmen başladı.

Marvel yeni Thor filminin yönetmeniyle de anlaşma sağlamış. Thor: Ragnarok'un sevilen yönetmeni Taika Waititi, Thor 4 için resmen geri dönüyor. Chris Hemsworth da elbette yine başrolde yer alacak. Filmin konusu veya vizyon tarihiyle ilgili ise şu an için herhangi bir bilgimiz yok. Ancak önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan Comic-Con etkinliğinde yeni detaylar paylaşılabilir.

Thor 4 hazırlıklarının başlamasıyla birlikte Taika Waititi'nin üzerinde çalıştığı Akira live action filminden de bir erteleme haberi geldi. Variety'nin haberine göre Waititi, Thor 4'e yoğunlaşmak için Akira projesini bir süre rafa kaldırma kararı almış. Akira'nın Mayıs 2021'de vizyona girmesi bekleniyordu. Şimdiyse projenin en azından birkaç yıl erteleneceği düşünülüyor.

Thor serisi bildiğiniz gibi her yeni filmiyle bir öncekinin üzerine koymayı başarmıştı. Özellikle de Thor: Ragnarok filmi hem eleştirel anlamda hem de gişe performansıyla Marvel'ın en başarılı filmlerinden birisi oldu. Taika Waititi'nin de dönmesiyle birlikte Thor 4'ten de beklentiler epey yüksek. Bakalım yeni film ne zaman vizyona girecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10733 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
film, sinema ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim