Anlık Bildirim

Thermaltake, bellekler için aydınlatma setini duyurdu

Belleklerinizi yerinden oynatmadan bir RGB aydınlatması yapmak istiyorsanız Thermaltake özel bir aksesuar duyurdu. Pacific R1 Plus Memory Lighting özellikleri haberimizde.

Corsair’in bellek modüllerinde aydınlatma sağlayan çalışmayan DDR4 bellek setinden sonra Thermaltake daha farklı bir çözüm ile geldi. Yeni aksesuar belleklerin sadece görünümünü değiştirmeyi amaçlıyor.

Pacific R1 Plus Memory Lighting özellikleri

Pacific R1 Plus Memory Lighting adındaki aydınlatma aksesuarı 4 yuvalı bir tasarıma sahip ve doğrudan RAM belleklerinizin üzerine oturuyor. Standart yükseklikteki herhangi bir belleğe uyumlu olan aksesuar 4 yuvalı bir RGB bellek görüntüsü oluşturuyor.

Aksesuar 156 mm x 51.1 mm x 43 mm ölçülere sahip ve 163gr ağırlığında. Böylece bir hava soğutma modülü gibi belleklerin üzerine kapatabiliyorsunuz. Fazla bir yükseklik de oluşturmuyor.

Her yuvada 9 LED olmak üzere toplam 36 LED aydınlatma mevcut. Adreslenebilir RGB bağlantısı sayesinde uyumlu bir anakart yazılımı ile aksesuar kontrol edilebiliyor. Ayrıca RGB kontrol modülü sayesinde USB 2.0 bağlantısına takarak TT RGB Plus uygulamasından da kontrol edebiliyorsunuz. Pacific R1 Plus Memory Lighting için henüz bir fiyat açıklanmadı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim