Anlık Bildirim

The Sims Mobil çıktı

The Sims Mobil, Android ve iOS cihazlar için global çapta yayınlandı. Ücretsiz olarak indirilebilen uygulama, mobil cihazlarda kapsamlı bir Sims deneyimi sunmayı amaçlıyor.

The Sims Mobil çıktı Tam Boyutta Gör

EA ve Maxis tarafından geliştirilen The Sims Mobil oyunu global çıkışını gerçekleştirdi. Ücretsiz olarak yayınlanan oyun, uygulama içi satın alımlar içeriyor. Fakat diğer EA oyunlarında olduğu gibi harcama yapmak için bizleri zorlamıyor. Oyun içinde kazanılan sanal paralar ile oyunu uzun süre oynayabilmek mümkün.

The Sims Mobil’de oyuncu oluşturduğu karakter ile Sims hayatına atılıyor. Karakter oluşturulurken görünüşü ve karakter adını özelleştirebiliyoruz. Özelleştirme seçenekleri bilgisayardaki ile kıyaslayınca yetersiz kalıyor.

Oluşturduğunuz karakterin evini özelleştiriyor, iş ve arkadaş hayatını yönetebiliyorsunuz. Karakterin mutluluğu ve başarası arttıkça sanal para kazanıyor ve yeni şeyler satın alabiliyoruz. Karakterlerin birbiri ile sohbeti arasında karakterinizin diyaloğunu seçebiliyor ve seçimleriniz doğrultusunda kişiliğini değiştirebiliyorsunuz.

Oyunun kariyer hayatı gayet detaylı işlenmiş. Örneğin baristalık yaparken kahve hazırlama, masa silme, yeni kahve türleri öğrenme, iş arkadaşınızla şakalaşma gibi şeyler yapabiliyoruz.

Türkçe diline sahip The Sims Mobil, güzel bir şekilde yerelleştirilmiş. Karakter isimleri, mekân isimleri, diyaloglar vs. güzel bir şekilde çevrilmiş. The Sims Mobil, geçmiş yıllarda yayınlanan The Sims Freeplay’e göre daha kullanıcı canlısı ve mobil için daha ergonomik bir yapıya sahip. The Sims Mobil’i Android cihazınız için buradan, iOS cihazınız için buradan indirebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim