Anlık Bildirim

The Divison filmi Netflix’e geliyor

Oyun dünyasının popüler serilerinden Tom Clancy's The Division sinema filmi oluyor. Oyunun senaryo ve film haklarını Netflix satın aldı. Kadroda ünlü isimler yer alacak.

E3 2019 fuarında oyun ile ilgili pek çok yeni yapım ve teknoloji duyuruldu ancak sinema tarafı da geri planda kalmadı. Tom Clancy popüler The Division oyunu film olarak Netflix platformunda gösterime girecek.

Ünlü isimler

Fuarda yapılan duyuruya göre The Division filminde başrolleri Jessica Chastain ve Jake Gyllenhaal paylaşıyorlar. Yönetmen koltuğunda ise Deadpool 2, Atomic Blonde, The Fast & Furious Presents: HOBBS & SHAW gibi yapımlardan hatırlayacağımız David Leitch oturuyor.

Film ölümcül virüs salgını sonrasında bir araya gelen sivillerin askeri eğitim alarak kaostan geriye kalanları kurtarma çabasını konu edinecek. Video oyunları tarihinin en hızlı satan yapımlarından birisi olan Tom Clancy's The Division televizyon dünyasında nasıl bir başarı yakalayacak merak konusu. Elde edilen başarıya göre devam filmleri de gelebilir. Henüz The Division için bir yayın tarihi verilmedi.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim