Anlık Bildirim

The Division 2'yi ön sipariş verenlere ücretsiz oyun hediyesi

Ubisoft, The Division 2 oyununu PC platformunda ön sipariş verenlere ücretsiz oyun hediye ediyor. Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands, Watch Dogs 2 ve Far Cry Primal arasından seçim yapılabilecek.
Yılın merakla beklenen yeni oyunlarından olan The Division 2 için artık geri sayım başladı. Yapımcı firma Ubisoft, önümüzdeki ay çıkışını gerçekleştirecek olan oyun için bugün güzel bir kampanya başlattı. Ön sipariş verenlere ücretsiz bir AAA oyun hediye edilecek.

Ücretsiz oyun hediyesi yalnızca PC platformu için geçerli. The Division 2'yi Uplay veya Epic Games Store üzerinden ön sipariş vermeniz durumunda üç farklı oyun arasından seçim yapabileceksiniz. Bu oyunlar; Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands, Watch Dogs 2 ve Far Cry Primal şeklinde.

Ücretsiz oyununuzu buradaki ödül sayfasından seçip hesabınıza ekleyebileceksiniz. Ubisoft'un kullandığı ifadelere göre 31 Mart'a kadar bu işlemi yapmanız gerekiyor.
Tom Clancy's The Division 2; Epic Games Store'da standart sürümü 309,00 TL, gold sürümü 509,00 TL ve ultimate sürümü 569,00 TL'den satılıyor. Fiyatlar Uplay'de de aynı. Sadece ultimate sürüm Uplay'de indirimli olarak 385.00 TL'den satılıyor.

The Division 2; PC, Playstation 4 ve Xbox One platformları üzerinden 15 Mart 2019 tarihinde piyasaya sürülecek. Oyunun çıkışından hemen önce ayrıca bir açık beta da yapılacak. 1-4 Mart tarihleri arasında açık betaya katılıp oyunu önceden deneyebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim