Anlık Bildirim

Tetris’in battle royale oyunu mobil cihazlara geliyor

Geçtiğimiz aylarda tanıtılan battle royale türündeki Tetris 99, mobil cihazlara sunulmaya hazırlanıyor. Tetris Royale ismindeki oyunda 100 kişi ile Tetris oynayarak sona kalmaya çalışıyorsunuz.
Tetris Royale mobil cihazlara geliyor Tam Boyutta Gör
Battle royale türü birçok oyun firmasının ilgisini çekti. Ancak bazılarının türe olan bakış açısı çok daha farklı. Bunlardan biri de Tetris. Klasik Tetris oyununu battle royale ile bir araya getirmeyi başaran Tetris 99, Nintendo Switch kullanıcılarına özel olarak sunulmuştu. Bugün ise mobil cihazlar için çalışmaların yapıldığı öğrenildi.

Tetris Royale

Mobil cihazlara sunulacak oyunun ismi Tetris Royale olacak. Önceki oyuna benzer şekilde 100 kişi ile aynı anda Tetris oynamaya başlayacaksınız. Klasik Tetris’deki gibi temel hedefiniz üst kısma değmemek. Puan olarak diğer 99 kişiden geride kalırsanız sizi zorlayacak ek engellerle karşılaşacaksınız. Yani blokları hızlı yok etmeniz önemli. En son ayakta kalan kişi oyunu kazanmış oluyor.

Tetris Royale mobil oyunu, N3TWORK ve The Tetris Company firmalarının yaptığı iş birliği sonu ortaya çıkacak. Beta aşamasının içinde bulunduğumuz yıl başlaması bekleniyor. Resmi çıkış için 2020 yılı işaret edildi.

Oyunun içerisinde çeşitli güçlendirmeler ve kişiselleştirmeler olacağının da altı çiziliyor. Günlük görevlerle bunları kazanabileceksiniz. Ancak diğer detaylar şimdilik belirsiz. Tahminen Tetris 99’a oldukça benzer bir oynayış sunacağı için aşağıdaki Tetris 99 videosunu izleyerek bizleri nasıl bir oyun beklediğine ön bakış atabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim