Anlık Bildirim

Tesla üretimi hızlandırmak için Model S ve X'in iç mekanlarını basitleştiriyor

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın CEO'su Elon Musk kişisel twitter hesabından yaptığı açıklamada, üretim sürecini hızlandırmak ve basitleştirmek için böyle bir karar aldıklarını belirtti.
Girişimci Elon Musk'ın kurucu olduğu elektrikli otomobil şirketi Tesla, üretim sürecinin uzun olması ve siparişleri yetiştirememesi ile eleştiriliyor. Şirket son zamanlarda alınan önlemlere bir yenisini daha ekleyerek Model S ve Model X'in iç mekan özelliklerini basitleştirme kararı aldı.

Kasım'dan itibaren yeni uygulama başlıyor

Tesla CEO'su Elon Musk'ın kişisel twitter hesabından paylaştığı gönderide , 1 Kasım'dan sonra Tesla Model S ve Model X müşterilerinin araçları için iç mekan konusunda daha az seçeneğe sahip olacaklarını açıkladı. Musk bu kararın üretimi hızlandıracağı gibi, basitleştireceğini de iddia ediyor.
Şirketin bu kararının üretimi ne kadar hızlandıracağı kesin olarak bilinmese de, bu araçlardaki deri ve ahşap kaplama seçenekleri ile koltuk özelliklerinin opsiyon olarak sunulacağı belirtiliyor. Önümüzdeki ay başlayacak olan bu uygulamanın Tesla müşterilerini ne kadar memnun edeceği ise bir muamma.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim