Anlık Bildirim

Tesla'nın otomatik park yardım sistemi Enhanced Summon, ABD'de kullanıma sunuluyor

Elektrikli otomobil şirketi Tesla'nın otomatik park yardım özelliği Enhanced Summon, daha önceden de duyurulduğu üzere ABD'de kullanıma sunuluyor. İşte sürücüsüz park sisteminin detayları.
Geçen yılın sonlarında, Tesla'nın İcra Kurulu Başkanı Elon Musk, şirketin Enhanced Summon adlı otomatik park etme özelliğinin 2019'un başlarında Tesla otomobillere yazılım güncellemesi ile dağıtılacağını açıklamıştı. Musk atığı bir tweet'le bu özelliğin şimdilik ABD için başlayacağını duyurdu.

Diğer ülkelerde de kullanıma sunulacak

Enhanced Summon, son iki yılda üretilen Tesla elektrikli otomobillerle uyumlu olacak. Bu park yardım sistemi, araç sahibinin Tesla uygulaması ile otomobilini yanına çağırabilmesini sağlıyor. Ancak bu özellik, otomobille sürücü arasında maksimum 150 metre mesafeye kadar çalışabiliyor. 

Musk bu özelliğin ABD dışında da kullanıma sunulacağını açıklarken, bunun diğer ülkelerdeki park kuralları ve düzenlemelerine bağlı olacağını belirtti. Hangi ülkelerde ve ne zaman aktif olacağının ise şimdilik belli olmadığını da söyleyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim