Anlık Bildirim

Tesla'nın gelişmiş çağırma özelliğini görev başındayken izleyin

Tam otonom sürüşe hazırlanan Tesla'nın bu alanda sunduğu özelliklerden biri olan Gelişmiş Çağırma, henüz beta sürüm olmasına ve zaman zaman kafa karışıklığı yaşamasına rağmen güzel işler çıkarıyor.

Tesla'nın gelişmiş çağırma özelliğini görev başındayken izleyin Tam Boyutta Gör

ABD’li elektrikli araç üreticisi Tesla, bundan yaklaşık iki ay önce Gelişmiş Çağırma özelliğini duyurmuştu. Aracın sürücüsüz bir şekilde ayağınıza gelmesini sağlayan bu özellik henüz beta aşamasından çıkmış değiş. Fakat meraklı Tesla kullanıcılarından bu özellikle ilgili pek çok video geliyor.

Tesla’nın ilk nesil çağırma özelliğini kullanıma sunmasının üzerinden birkaç yıl geçti. 2019 yılında güncellenerek çok daha yetenekli hale getirilen bu sistemin ismi Gelişmiş Çağırma olarak değiştirildi. Tesla’nın Gelişmiş Çağırma özelliği henüz mükemmellikten uzak. Bu özellik aktifken aracın hızı 5 km/s ile sınırlı ve zaman zaman otopark boş olsa bile kafa karışıklığı yaşadığı durumlar oluyor. Fakat yine de aracınızın otoparktan çıkıp ayağınıza kadar gelmesini izlemek oldukça keyifli görünüyor.

Gelişmiş Çağırma nasıl çalışıyor? 

Gelişmiş Çağırma özelliğini kullanmak isteyen Tesla kullanıcısının yapması gereken oldukça basit. Akıllı telefonunda yüklü olan Tesla uygulamasını açıp aracın 45 metre çapındaki bir noktayı işaretlemesi yeterli. Bu işlemin ardından ekranda bir buton beliriyor ve Tesla sahibinin aracı hareket ettirmek için parmağını bu butona basılı tutması gerekiyor.

İşte gelişmiş çağırma özelliğini görev başındayken gösteren video:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7897 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, tesla gelişmiş çağırma ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim