Anlık Bildirim

Tesla, Model 3'lerin maksimum gücünü uzaktan güncellemeyle arttırdı

Elon Musk'ın geçtiğimiz ay sözünü ettiği uzaktan güncellemeler Model 3 sahiplerine ulaşmaya başladı. Güncelleme sonrası bazı araçların menzili artarken, tüm Model 3'lerin maksimum gücü arttırıldı.

Tesla, Model 3'lerin maksimum gücünü uzaktan güncellemeyle arttırdı Tam Boyutta Gör
 

ABD’li elektrikli otomobil üreticisi Tesla, müşterilerine sunduğu bazı hizmetlerle ezber bozmaya devam ediyor. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre Tesla Model 3’lerin motor gücünü yükselten yeni bir güncelleme yayınlandı.

Geçtiğimiz ay Tesla tutkunlarının merakla beklediği 35 bin dolarlık Tesla Model 3’ü satışa sunan marka, yollardaki diğer Model 3’lere de bazı güncellemeler geleceğini duyurmuştu. Bu bağlamda geçtiğimiz hafta tüm “uzun menzilli” Model 3’lerin sürüş menzili 25 km kadar arttırılmaya başlanmıştı. Verilen sözün ikinci aşaması olan “tüm Model 3’lerin maksimum gücü arttırılacak” kısmı da bugünkü güncellemeyle başladı.

Maksimum gücü %5 oranında arttırıldı 

Yayınladığı versiyon 2019.8.2 adındaki yazılım güncellemesiyle tüm Model 3’lerin maksimum gücünü arttırmaya başlayan Tesla, “Aracınızın maksimum gücü %5 oranında arttırıldı. Bu da hızlanma ve performansı iyileştirecek” notuyla kullanıcıların güncellemeden haberdar olmasını sağladı. Güncellemeyi alan Tesla Model 3 sahipleri araçlarının eskiye nazaran biraz daha ‘canlı’ olduğunu dile getirdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8221 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tesla model 3, güncelleme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim