Anlık Bildirim

Tesla Model 3 için çadır kurup kamp yapmaya başladılar

Tesla'nın yeni elektrikli sedan otomobili Model 3, bugün resmi olarak tanıtılacak. Ön siparişe açılması beklenen araca sahip olmak isteyen müşteriler, mağaza önlerine çadır kurup kamp yapmaya başladı.
Merakla beklenen Tesla Model 3 için ön siparişler yarın sadece Tesla bayilerinde geçerli olmak üzere açılacak. Bu nedenle 35 bin dolarlık başlangıç fiyatıyla gelecek yeni elektrikli otomobile sahip olmak isteyen potansiyel Model 3 alıcıları şimdiden mağaza önünde sıraya girmiş ve hatta çadır kurarak kamp yapmaya başlamış durumdalar.
Tesla'nın her zaman için güçlü ve tutkulu bir hayran kitlesine sahip olduğu biliniyordu ancak görünen o ki bu bağlılık (ya da çılgınlık) her yıl lansman gününde yeni bir iPhone modelini ellerine almak için mağaza önlerinde uzun kuyruklar oluşturan Apple fanlarıyla aynı seviyeye ulaşmış durumda. Şirket, Model S'e kıyasla yaklaşık yüzde 20 ila 25 oranında daha küçük boyutlara sahip yeni elektrikli sedan otomobilini bu gece yani 31 Mart tarihinde resmi olarak tanıtacak.
Model 3'e sahip olmak isteyen alıcılar 1.000 dolar depozito ödeyerek rezervasyon yapabilecekler. Tesla CEO'su Elon Musk yeni otomobili ancak 2017 yılında yollarda görebileceğimiz söylüyor. Özellikle ABD ve Avustralya'da uzun kuyruklar oluşturan müşteriler tek şarjla yaklaşık 320 kilometre yol yapabilecek Model 3'ü ilk olarak sipariş verenler arasında olabilmek için kıyasıya bir mücadeleye girmiş durumda. Yine de bu yarışta Avustralya'nın saat dilimi avantajıyla (Sydney, Kaliforniya'dan 18 saat önde) daha şanslı olduğu söylenebilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4080 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, Tesla ve
3 etiket daha model 3 elektrikli kamp
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim