Anlık Bildirim

Telegram'a anket ekleme özelliği geldi

Son zamanlarda popülaritesini gittikçe arttıran Telegram uygulaması, artık grup sohbetlerine anket ekleyebileceğiniz yeni bir güncelleme aldı. İşte yeni özelliğin detayları.
Rusya merkezli Telegram uygulaması her geçen gün popülaritesini yükseltmekle birlikte, WhatsApp'ın en sıkı rakiplerinden biri olma yolunda ilerliyor. Uygulamaya yapılan son güncelleme ile artık grup sohbetlerine anket eklenebildiği açıklandı.

Kimin hangi seçeneğe oy verdiği bilinmeyecek

Grup sohbeti kapsamında arkadaş ya da aile üyeleri için bir yemek veya parti düzenlemeyi hiç denediniz mi? Konu hakkında herkes kendi görüşünü yazarken sohbet oldukça karmaşık bir hal alabiliyor. Ancak uygulamaya yeni gelen anket özelliği ile çoğunluğun ne yapmak istediğini pratik bir şekilde öğrenmeniz de mümkün hale getirildi.
Telegram'ın son güncellemesinde, resimde de görebileceğiniz üzere dilediğiniz konuda anket düzenleyebileceksiniz. Ayrıca bu anketler tamamen gizli olacak ve kimin hangi seçeneğe oy verdiği de bilinmeyecek. Telegram'ın bu yeni özelliğini kullanabilmeniz için uygulamanın güncel olduğundan emin olun.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim