Anlık Bildirim

TP-Link fiyat-performansa oynayan yeni yönlendiricisini duyurdu

4Gbps aktarım hızları, bağlantı öncelik kontrolü, 4 çekirdekli ARM işlemci ve 2Gbps kablolu aktarım hızları gibi özellikler sunan TP-Link Archer A20 satışa sunuluyor.

Kablosuz ağ pazarının önemli oyuncularından TP-Link üst seviyede fiyat-performansa oynayacak yeni yönlendiricisini duyurdu. TP-Link Archer A20 modeli rakiplerinden yüzde 20-30 oranında daha uygun fiyata sahip.

WiFi AC olarak da bildiğimiz WiFi 5 standardını temel alan yönlendirici 2 adet 5GHz ve 1 adet 2.4GHz bandını kullanarak en verimli bağlantıları sağlıyor. 5G bantlarında 3250Mbps, 2.4G bandında 750Mbps ile toplamda 4000Mbps veri aktarım hızlarına ulaşılabiliyor.

Kullanıcı başı daha fazla veri girdi-çıktısı sağlayan MU-MIMO dizilimi sayesinde birden fazla kullanıcıya daha verimli bağlantı sunulabiliyor. Arka kısımda iki LAN portunu birleştirerek 2Gbps hızlarına kadar çıkabiliyorsunuz.

4 çekirdekli bir ARM işlemci ile tüm işlemleri yöneten yönlendirici 3 adet WiFi yongası ile daha yüksek performans sağlıyor. Oyunlar için bağlantı önceliği ayarlayabilirken cihaza yönelen sinyaller ile verimlilik de artıyor.

Alexa Skill ve IFTTT otomasyon platformları ile de uyumlu çalışan TP-Link Archer A20 yönlendiricisi için 200$ fiyat etiketi belirlenmiş. Satışlar dünya çapında başlamak üzere.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim