Anlık Bildirim

TP-LINK uygun fiyatlı WiFi 6 yönlendiricisini duyurdu

Daha yüksek kapasiteler sunan WiFi 6 yönlendiricilerin fiyatı tuzlu geliyorsa TP-LINK yeni modeli ile 100 Avro altında kendisine yeni müşteriler aramaya başladı.

Kablosuz bağlantı dünyasında kapasiteleri arttırarak daha verimli ve hızlı iletişim sunan 802.11ax ya da yeni adıyla WiFi 6 standardı giderek yaygınlaşıyor. TP-LINK uygun fiyat politikasıyla alt segmentte de bu standardı yaygınlaştırmaya çalışacak.

TP-LINK Archer AX10 yönlendiricisi 5GHz bandında 1.2Gbps hızlarına kadar ulaşabiliyor. 4 antenli tasarım daha iyi sinyal iletimi ve kapsama alanı sunuyor. Aynı anda daha fazla bağlantıyı yönetebilen yönlendirici ayrıca kritik öneme sahip uygulamaları algılayarak bant genişliğini bu cihaza göre optimize ediyor.

TP-LINK Archer AX10 yönlendiricinin kasasında 1.5GHz saat hızında çalışan 3 çekirdekli bir ARM işlemci yer alıyor. 256MB RAM ve 16MB flaş bellek ile desteklenen sistem tüm iletişimi yönlendiriyor.

4 adet Gb Ethernet portu ve 1 adet WAN bağlantısı kablolu olarak 1Gb seviyelerine kadar çıkabiliyor. TP-LINK Archer AX10 için 99 Avro fiyat etiketi belirlenmiş. WiFi 6 oyuncu yönlendiricilerinin uçuk fiyatlara sahip olduğu düşünüldüğünde TP-LINK Archer AX10 oyuncular için de iyi bir alternatif olabilecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim