Anlık Bildirim

Synaptics cam altı bir parmak izi sensörü geliştirdiğini duyurdu

Kaliforniya merkezli teknoloji devi Synaptics, 1 mm kalınlığa kadar camın altından parmak izi taraması yapabilen yeni bir sensör geliştirdiğini duyurdu. FS9100 isimli sensörü Galaxy S8'de görebiliriz.
Synaptics, akıllı telefonlar ve tabletler için 1 mm kalınlığa kadar camın altından parmak izi taraması yapabilen yeni bir optik parmak izi algılayıcısı duyurdu. Synaptics FS9100 adı verilen yeni sensör, geleneksel tarayıcıların şu anda sahip olduğu güncel sorunların birçoğunu çözebilecek kapasitede. Ayrı bir düğme girişi gerektirmeden parmak izi güvenliğine izin verecek ve ayrıca ıslak parmak uçlarıyla daha iyi çalışabilecek.
Buna ek olarak, Synaptics, FS9100'ün cam panel tarafından korunacak olması nedeniyle su geçirmez, çizilmeye karşı dayanıklı ve korumasız sensörlerden çok daha dayanıklı olduğunu iddia ediyor. Sensörün 2017 yılının başında örnekleme için hazır olması planlanıyor. Yıl içerisinde ise seri üretime geçilecek.
Yeni sensörü kullanacak olan cihazlar henüz duyurulmamış olsa da Samsung'un geçmişte Synaptics'in sensörlerini kullandığını biliyoruz. Bu yüzden yeni sensörü, tamamen ekranla kaplı bir tasarıma sahip olması beklenen Galaxy S8 gibi yeni nesil bir Samsung modelinde görebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim