Anlık Bildirim

SwiftKey sonunda Windows 10 platformunda

Mobil platformların beğenilen klavye uygulaması SwiftKey masaüstüne geldi. Windows 10 Insider programında kullanıcılar yeni uygulamanın avantajlarını deneyimleyebiliyor.

Microsoft’un satın alması ile birlikte Windows 10 platformuna ne zaman geleceği merak edilen SwiftKey sonunda kendisini gösterdi. Insider sürümlerinde SwiftKey ön izlemeye açılmış durumda.

Ön izlemeye açıldı

Mobil platformların en beğenilen klavye uygulamalarından SwiftKey, bir dönem Stephen Hawking için geliştirdiği yapay zekâ tabanlı özel klavye ile de dikkat çekmiş sonrasında Microsoft tarafından 250 milyon dolara satın alınmıştı.

Hem tuşa basarak hem de sürükleme yaparak kullanabildiğiniz SwiftKey, gelişmiş tahmin yeteneği ve kullanıcının alışkanlıklarını öğrenebilen yapay zekâ altyapısı ile dikkat çekiyor. Bu özellikler artık Windows 10 kullanıcılarına da sunulacak.

Elbette SwiftKey Windows 10 sürümü dokunmatik ekranlar için geliştirildi. Fiziksel klavyeli Windows 10 cihazlarına alışmış kullanıcılar için çok fonksiyonel gelmeyebilir. Hali hazırda İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce ve Rusça dilleri konuşuluyor.

Insider programında olduğu için kesin olarak ne zaman kullanıma sunulacak bilinmiyor. Büyük bir Windows güncellemesinde olabileceği gibi mağazaya bağımsız bir uygulama olarak da yüklenebilir.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8744 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, swiftkey windows 10 ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim