Anlık Bildirim

Super Mario'nun animasyon filmi yolda

Nintendo tarafından yaratılmış dünyanın en popüler oyunlarından biri olan Super Mario'nun animasyon filmi geliyor. Popüler animasyon filmleriyle ünlü Illumination Entertainment çalışmalara başladı.
Çılgın Hırsız ve Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı gibi popüler animasyon filmlerinde imzası olan Illumination Entertainment'ın kurucusu Chris Meledandri, Nintendo'nun "Super Mario" oyunuyla ilgili bir animasyon film çekeceklerini duyurarak önemli açıklamalarda bulundu.

2022 yılında gösterime girecek

Meledandri, Ocak ayında oyun yapımcısı Shigeru Miyamoto'nun yarattığı Super Mario karakterinin başrolde olacağı bir animasyon film çekileceğini açıkladı. Universal Pictures ve Nintendo'nun ortak olarak finanse edeceği filmin 2022 yılında gösterime girmesi planlanıyor.
Filmin çok iddialı olacağını belirten Meledandri konuyla ilgili olarak: "Bu projeye başlamak son derece heyecan verici. Filmin oluşturulma aşamasında Shigeru Miyamoto'yu merkezde tutacağız. Amacımız Super Mario hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacak bir filmle buluşturmak." ifadelerini kullandı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim