Anlık Bildirim

Süper Lig’e kripto para damgası

Ülkemizin en önemli kripto para borsalarından birisi olan BtcTurk, Süper Lig takımlarından Yeni Mlatyaspor’a isim sponsoru oldu. Anlaşma karşılığında 5 milyon TL ödeme yapılacak.

Kısıtlı bir kitle ile başlayan ancak bugün çok geniş bir alana yayılan kripto para piyasası yavaş yavaş sponsorluk veya etkinlik gibi aktivitelerle öne çıkmaya çalışıyor. Süper Lig’de de ilk kez bir kripto para borsasının ismini göreceğiz.

BTC damgası

Süper Lig’de mücadele eden Yeni Malatyaspor takımının isim sponsoru BtcTurk kripto para borsası oldu. Bundan böyle kulübün yeni adını BtcTurk Yeni Malatyaspor olarak göreceğiz. Sponsorluk anlaşması kapsamında Yeni Malatyaspor’un 5 milyon TL alacağı ifade ediliyor.

Daha önce de alt liglerde kripto para ile futbolcu transferi haberlerine rastlamıştık ancak Süper Lig seviyesinde bir sponsorluk ilk kez oluyor. Bu tarz üst seviye aktivitelerle kripto para dünyasının daha fazla bilinir olacağına şüphe yok. Gelecek dönemlerde farklı spor branşlarında veya spor turnuvalarında bu tarz isim sponsorlukları görmek sürpriz olmayacaktır.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8809 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
btcturk, btcturk yeni malatyaspor ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim