Anlık Bildirim

Street Fighter IV Champion Edition sonunda Android'e geldi

Geçen yıl iOS platformu için yayınlanan Street Fighter IV Champion Edition artık Android kullanıcıları tarafından da indirilebilecek. Bluetooth kontrolcü desteği sunan oyunun detayları haberimizde...
Capcom'un geçen yıl iOS cihazlar için Street Fighter IV Champion Edition'ı yayınlaması ile birlikte birçok kişi oyunun ne zaman Android'e geleceğini merak etmeye başlamıştı. Bekleyiş sona erdi zira Street Fighter IV Champion Edition artık Android platformuna da mevcut.
iOS sürümü ile aynı olan oyun Google Play Store üzerinden ücretsiz indirilebiliyor. Ancak ücretsiz sürümün bir mod ve karakterle kısıtlandığını belirtelim. Oyuncular bir kereye mahsus 4.99 dolar ödeyerek tam sürümün kilidini açabilirler.

32 dövüşçü seçeneği ve Bluetooth kontrolcü desteği

32 Street Fighter karakteri olarak dövüşebileceğiniz oyunun sezgisel sanal gamepad kontrolleri oyunculara benzersiz saldırılar, özel hareketler, süper ve ultra kombolar yapma olanağı sağlıyor.
Ayrıca oyun deneyiminizi bir Bluetooth kontrolcü ile üst seviyeye çıkarmanız mümkün. Tek oyuncu "arcade" ve çok oyunculu modlar içeren Street Fighter IV Champion Edition dört zorluk seviyesine sahip. Oyunun neler sunabileceğine göz atmak isterseniz aşağıda yer alan tanıtım filmini izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim