Anlık Bildirim

Stranger Things 3, Netflix'in "ilk dört gün" izlenme rekorlarını altüst etti

4 Temmuz'da üçüncü sezonu yayınlanan Netflix'in popüler serisi Stranger Things, platforma ait izlenme rekorlarını da kırdı. Dizi, ilk dört gün içinde 40.7 milyon hesap tarafından görüntülendi.

Stranger Things 3, Netflix'in 'ilk dört gün' izlenme rekorlarını altüst etti Tam Boyutta Gör

Stranger Things’in üçüncü sezonu diziyi takip edenlerin hatırlayacağı üzere 4 Temmuz’da yayınlanmıştı. Netflix’in en popüler serilerinden olan dizi, görünüşe göre bir rekora da imza atmış durumda.

Şirketin Twitter üzerinden paylaştığı verilere göre Stranger Things 3, yayınlandığı ilk dört gün içinde tam 40.7 milyon hesap tarafından görüntülenmiş. Açıklamanın devamında, aynı süre zarfında 18.2 milyon hesabın ise üçüncü sezonun tamamını görüntülediği ifade edilmiş. Bu rakamlar seriyi, Netflix’te yayınlanan ve ilk dört günde görüntülenen tüm film ile dizilerin önüne taşımış.

Netflix bu rakamları kendine ait bir istatistikle ortaya koyuyor. Şirkete göre her bir “görüntüleme” bir diziye ait bölümün ya da bir filmin %70’inin izlenmesi olarak kabul ediliyor.

Netflix’in diğer popüler dizilerine baktığımızda ise Umbrella Academy’nin 45 milyon hesap ve Sex Education ile You’nun ise 40 milyon civarında hesap tarafından görüntülendiği anlaşılıyor. Ancak bu sayıların dizilerin ilk ay verileri olduğunu hatırlatmamız lazım. Yani Stranger Things 3 kırılması zor bir rekora imza atmış gibi görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5115 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
stranger things 3. sezon, Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim