Anlık Bildirim

Steve Wozniak, Apple'ın katlanabilir iPhone konusunda geç kaldığını düşünüyor

Teknoloji devi Apple'ın kurucularından Steve Wozniak, şirketin katlanabilir bir iPhone modeli konusunda geç kalmasından endişe duyduğunu açıkladı. İşte konunun detayları.
En büyük rakipleri olan Samsung ve Huawei'nin Mobil Dünya Kongresi'nde katlanabilir akıllı telefon modellerini tanıtmasının ardından gözler Apple'a çevrilmiş durumda. Şirketin kurucularından biri olan Steve Wozniak, Apple'ın katlanabilir bir iPhone modeli konusunda geç kaldığını ve bunun onu endişelendirdiğini açıkladı.

Katlanabilir bir telefon istiyorum

Bloomberg'e verdiği bir röportajda önemli açıklamalarda bulunan Wozniak, Apple'ın katlanabilir akıllı telefon teknolojisinde geri kalacağı konusundaki endişelerini şu sözlerle dile getirdi: "Apple, parmak izi tarayıcı, yüz tanıma teknolojisi ve telefon ile kolay ödeme olmak üzere birkaç alanda oldukça uzun bir süredir için bir lider konumda. Ancak katlanabilir telefon gibi alanlarda lider değiller ve bu beni endişelendiriyor, çünkü gerçekten de katlanabilir bir telefon istiyorum."
Apple'ın, bir başka teknoloji devi LG'nin de katlanabilir akıllı telefon konusunda şimdilik beklemede olduğu düşünülürse, yalnız olmadığını söyleyebiliriz. Ayrıca şirketin katlanabilir akıllı telefonların gerçekten yararlı olup olmayacağı konusunda bir fikir edinmek açısından geri planda kaldığı da düşünülüyor. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan katlanabilir bir iPhone patenti ise, şirketin aklında bu projenin olduğunu kanıtlar nitelikte.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5566 kez okundu.
23 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, katlanabilir iphone ve Steve Wozniak
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim