Anlık Bildirim

SteelSeries Arctis 9X, Xbox’da kablosuz bağlantı problemini çözecek

SteelSeries Arctis 9X, Xbox'ın kulaklık konusundaki problemlerini çözmek için geldi. Cihaz 200 dolarlık fiyatıyla çift bağlantı desteği sunuyor ve telefonlara bağlanabiliyor.
SteelSeries tarafından satışa sunulan Xbox odaklı kulaklık Arctis 9X, konsolun en büyük problemlerinden olan kaliteli kablosuz kulaklık durumunu çözmeyi hedefliyor. Çok sayıda kaliteli oyun kulaklığı üreticisinin girmediği Xbox alanı, konsolla özel bir haberleşme protokolünü gerektiriyor. Buna uygun kulaklıklarda şimdiye kadar yaşanan kopma sorunları ve düşük ses kalitesi, oyuncuları bezdirmişti.
İki kablosuz bağlantı yöntemine sahip olan Arctis 9X, Xbox’ınıza özel yöntemiyle bağlıyken aynı anda Bluetooth ile başka bir cihaza (örneğin akıllı telefon) bağlanabiliyor. Bu telefona bağlanabilme durumu, tek kulaklık alıp dışarıda da kullanmak isteyenlerin şüphesiz işine yarayacaktır.
Şimdiye kadar oyuncu kulaklığı alanında da kendini kanıtlamış olan SteelSeries’den gelen Arctis 9X, kategorinin bir diğer kötü yanı olan pil ömrünü de düzeltiyor: Açıklamaya göre cihaz 20 saatlik bir pil ömrüne sahip.
Kulaklık şuan için SteelSeries resmi mağazasında satışta görünüyor fakat Türkiye’ye gönderim yapılmıyor. Bu durum değişir mi bilmiyoruz fakat üçüncü parti satıcıların kulaklığı getireceği kesin. Fiyat etiketi ise pek azımsanacak bir miktarda değil: 199 dolar.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim