Anlık Bildirim

Steam kütüphanesi nihayet modern bir tasarıma kavuşuyor

Steam'in merakla beklenen yeni kütüphane tasarımı çok yakında oyunseverlerle buluşacak. Valve, yeni tasarımın 17 Eylül'de açık beta şeklinde kullanıcılara sunulacağını açıkladı.
Steam'in artık eskimiş tasarımıyla eleştiriler alan kütüphane sayfası nihayet modern bir tasarıma kavuşuyor. Bugün konuyla ilgili bazı açıklamalar yapan Valve, yeni kütüphane tasarımının 17 Eylül itibarıyla açık beta olarak kullanıcıların beğenisine sunulacağını söyledi. Yeni tasarım bir süredir kapalı betada test ediliyordu.

Yeni tasarım neler sunuyor?


-Steam'in yeni kütüphane tasarımı modern görünüşünün yanı sıra kullanışlı özellikleriyle de dikkat çekiyor. Sayfanın sağ tarafının "Yeni neler var?", "En son oynadığınız oyunlar" ve "Arkadaşlarınızın en son oynadığı oyunlar" şeklinde bölümlere ayrıldığını görüyoruz. Büyük oyun görselleriyle desteklenen bu kısmın çok hoş bir görüntüye sahip olduğunu söyleyebiliriz.

-Sayfanın sol kısmında ise yine eskisi gibi oyunların isimleriyle yer aldığı bir liste görülüyor. Ancak Valve buraya da çok önemli bazı yenilikler getirmiş. Şirket özellikle de "etiketler" özelliğine büyük dikkat çekiyor. Etiketler ile birlikte oyunlarınızı istediğiniz gibi kategorileştirebileceksiniz. Yani artık eskisi gibi 100 farklı oyunu alt alta görmeniz gerekmeyecek. Ayrıca "akıllı koleksiyonlar" özelliğiyle birlikte örneğin yeni satın aldığınız bir RPG oyunu otomatik olarak RPG kategorisine aktarılacak.

-Steam son olarak oyunların kütüphanedeki kendilerine özel sayfalarında da tamamıyla bir tasarım değişikliğine gitmiş. Aşağıda Slay the Spire oyunun örnek sayfası görülüyor. Oyunla ilgili gerçekleşen son etkinlikler, oyuna getirilen yeni güncellemeler, arkadaş etkinlikleri gibi birçok şey bu kısımda görülebilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7931 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, steam ve
2 etiket daha Valve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim