Anlık Bildirim

Steam, iş ortaklarının oyun trafiğini hızlandırmak için Valve ağını kullanmalarına izin verdi

Son zamanlarda bazı Steam oyunlarının çevrimiçi performansının arttığına şahit olmuş olabilirsiniz. Bu durum, şirket iş ortaklarının Valve ağını kullanmalarından kaynaklanıyor.
Valve Corporation'ın sahip olduğu Steam, oyun trafiğini hızlandırmak için yeni bir karar aldı. Şirket, iş ortaklarının Valve ağını kullanmalarının önünü açarak kullanıcıların yaşadığı hız kaynaklı sorunları çözmek istiyor.

Gecikmelerin önüne geçilecek

Yapılan bu iyileştirmeker, internet bağlantınıza ve nerede yaşadığınıza bağlı olarak oyun performansında etki gösterecektir. Valve'ın verileri oyuncuların yüzde 43'ü gecikmelerde bir miktar düşüş gördüğü ve yüzde 10'unun ise ping sürelerinin 40ms veya daha aşağılara doğru düştüğünü gösteriyor. Bu durumdan olumlu olarak etkilenecek bölgelerin başında ise, nüfusun yoğun olduğu Avrupa ve Hindistan olması bekleniyor.
Valve'ın attığı bu adım her ne kadar fedakarlık gibi görünse de öyle değil. Zira şirket, oyuncuların rakip platformlara kaymasının önüne geçme niyetinde. Yapılan bu iyileştirmeler sonucunda oyuncuların daha iyi bir deneyim elde ederek Steam'de kalma olasılıklarının güçlendirilmesi amaçlanıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim