Anlık Bildirim

Star Wars evreninde geçen yepyeni bir üçleme için hazırlıklar başladı

The Last Jedi'ı yazıp yöneten Rian Johnson, Star Wars evreninde geçen yeni bir üçleme hazırlayacak. Bu yeni üçlemede farklı bir galakside geçen yepyeni bir hikaye anlatılacak.
2015 yılında vizyona giren The Force Awakens ile uzun bir aranın ardından beyaz perdeye geri dönen Star Wars, sinemadaki yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor. The Force Awakens ile başlayan yeni üçleme birer yıl arayla vizyona giren filmleri ile devam ederken, arada kalan yıllarda da Rogue One ve Han Solo gibi antoloji filmleri vizyona giriyor. Bir yandan bu filmler için hazırlıklarını sürdüren Disney ve Lucasfilm, bir yandan da Star Wars filmlerinin geleceğini planlıyor.
Önümüzdeki ay vizyona girecek The Last Jedi'ı yazıp yöneten Rian Johsnon, stüdyonun gelecek planlarında önemli bir role sahip olacak. Brick ve Looper gibi başarılı filmler ile adını duyuran Johnson, Star Wars evreninde geçen yepyeni bir üçleme hazırlayacak.
İlk filmini Rian Johnson'ın yazıp yöneteceği bu yeni Star Wars üçlemesi; farklı bir galakside geçecek ve orijinal karakterler içeren yeni bir hikaye anlatacak. Star Wars evreninde geçen fakat Skywalker hikayesinden bağımsız yepyeni bir hikaye anlatan bir film serisi, Star Wars hayranlarının uzun süredir görmek istediği bir şeydi.
Rian Johnson önderliğinde hazırlanacak bu yeni üçlemenin konusu ve ilk filmin vizyon tarihi gibi detaylar henüz açıklanmış değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3298 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Star Wars, rian johnson ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim