Anlık Bildirim

Spotify, yolculuklarınız için çalma listesi oluşturmanıza yardım ediyor

Spotify tarafından hazırlanan yeni araç sayesinde, yolculuklarınız için çalma listesi oluşturabiliyorsunuz. Oluşturduğunuz liste yolculuğunuzun süresi boyunca size eşlik ediyor.
Spotify, yolcukluk için çalma listeleri Tam Boyutta Gör
Çevrimiçi müzik servisleri arasında liderliğini koruyan Spotify, eğlenceli araçlarla kullanıcılarına farklı özellikler sunmayı seviyor. Her sene sonunda paylaşılan o yılın size özel çalma listeleri bunlardan biri. Bugün ise yolculuğunuz boyunca size eşlik edecek çalma listesi oluşturmanıza yarayan araç yayınlandı.

Birkaç soru ile çalma listeniz hazır

Bu bağlantıdan ulaşabileceğiniz siteye Spotify hesabınızla giriş yaptıktan sonra çalma listenizin temellerini atmaya başlayabiliyorsunuz. Öncelikle yolculuğunuzun ne kadar süreceğini hesaplamak için Google Haritalar ile başlangıç ve bitiş konumu seçmelisiniz. Bazı bölgelerde aranan konumlar çıkmasa da direkt olarak alt kısımda bulunan yolculuk süresini ayarlayarak da devam edebilirsiniz. Daha sonra yolculuğa kiminle çıktığınız, en sevdiğiniz türler, aracınızın tipi gibi bazı sorulara cevap vermeniz gerekiyor. Böylece yolculuğunuz süresi boyunca devam edecek bir çalma listesi oluşturmuş oluyorsunuz.

Hazırlanan sitenin biraz sorunlu olduğunu belirtmekte fayda var. Cep telefonunuzdan bilgileri doldurmanız oldukça zor. Ayrıca masaüstü versiyonunda da bazı problemlerle karşılaşabilirsiniz. Ancak listenizi oluşturup hesabınıza ekledikten sonra, size özel liste ile yolculuğunuz keyfini çıkarabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim