Anlık Bildirim

Spotify, podcast önerilerini test ediyor

Spotify'ın son aylarda gittikçe arttırdığı podcast yatırımları, öneri algoritmalarıyla daha da öne çıkıyor. Yeni özelliğe göre yolculuklarda size artık podcast önerileri yapılacak.
Podcast sektörüne yatırımını son aylarda iyiden iyiye arttıran Spotify, son ve belki de en gerekli hamlesini de yaptı. Yolculuk sırasında dinlemeniz için podcast önerileri sonunda test edilmeye başlandı. 
Spotify, şimdiye kadar yüzlerce milyon dolarlık yatırımı podcastlere yaptı ve büyük ağları satın aldı. Bu ağlardaki içerikler her ne kadar ilgi çekici ve dinleyici kitlesine sahip olsa da asıl önemli olan yeni dinleyiciler çekmek. Bunu düzeltmek adına yeni eklenen özellik, Your Daily Drive, sizin günlük işe gidiş gelişiniz süresince dinleyeceğiniz şeylere podcastleri ekliyor. 
 
Spotify’ın bu podcast önerilerine henüz ulaşamamış olsak da firmanın şuan için podcastlerle alakalı tek eksiği bu gibi görünüyor. Geçenlerde 100 milyon ücretli abone sayısını aşan Spotify, gittikçe büyüse de kar etmek için podcastlere de muhtaç.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim