Anlık Bildirim

Spotify’ın araç içi müzik çaları bu yıl içinde piyasaya çıkabilir

Spotify'ın kendi müzik çalarını piyasaya süreceği gündemi bir süre meşgul etmişti. Yeni sızdırılan haberler, cihazın 2019 yılında piyasaya sürüleceği yönünde. Detaylar haberimizde.

Spotify’ın araç içi müzik çaları bu yıl içinde piyasaya çıkabilir
 

Spotify firmasının araç içinde kullanılabilecek harici bir müzik çalar hazırladığı geçtiğimiz yıl gündeme gelmiş, ancak daha sonrasında cihaz ile ilgili pek bir gelişme yaşanmamıştı. Görünen o ki Spotify müzik çaları rafa kaldırmış değil. 2019 yılı içinde piyasaya sürülmesi muhtemel alan cihaz, telefon zorunluluğu olmadan müzik listelerinize ulaşmanızı sağlayacak.

Financial Times’ın ulaştığı bilgiler cihazın; 100 dolar civarında satılacağı, araç içi bağlantıyı Bluetooth ara yüzü ile yapacağı ve favori listelerinize kolay erişim sunacağı yönünde. Müzik çaların bir ekrana sahip olmayabileceği bilgisi de ayrıca paylaşılmış.

Sızıntıyı yapan kaynaklardan tam olarak edinilemeyen bilgiler ise cihazın, 4G/LTE bağlantısına sahip olup olmayacağı ve müzik parçalarının cihaza önceden yüklenip yüklenmeyeceği olmuş. Cihazın internet paylaşımından ise yararlanabileceği ifade ediliyor.

Hâlihazırda Spotify’ı telefonlarımızda kullanmak zaten kolayken, firma “Neden böyle bir maceraya atılıyor?” sorunun cevabı ise Amazon Alexa ve Google Asistan’da gizli gibi gözüküyor.

Amazon ve Google'ın gerisinde kalmak istemiyor 

Söz konusu iki devin gerisinde kalmak istemediği anlaşılan Spotify’ın bazı kullanıcılara götürdüğü özel teklif ise cihazla ilgili ipuçları içeriyormuş gibi gözüküyor. Eğer sızıntılar doğruysa cihaz gerçekten de müzik akışı için hücresel bağlantı desteği sunacak. Ancak bunun için ya mevcut premium üyeliğiniz üzerine ekstra bir ödeme yapmanız daha gerekecek ya da premium üyeliğinizden vazgeçip, farklı bir üyelik türü satın almanız gerekecek.

Cihazla ilgili yeni gelişmeler oldukça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim