Anlık Bildirim

Spotify artık 70 milyon aboneye sahip

Dünyanın bir numaralı dijital müzik platformu olan Spotify, altı ay içerisinde abone sayısını tam 10 milyon arttırmayı başardı. Şirketin artık tam 70 milyon abonesi var.
İsveç merkezli dijital müzik platformu Spotify, geçtiğimiz Ağustos aynda 60 milyon ücretli abone sayısına ulaştığını duyurmuştu. Şirket dün resmi Twitter üzerinden bir gönderi paylaşarak 70 milyon abone sayısını yakalamayı başardıklarını açıkladı. Yani sadece yarım yılda 10 milyon gibi etkileyici bir abone artışı söz konusu.
Popüler online müzik platformunun en yakın rakibi olan Apple Music ise Haziran ayı itibariyle 27 milyon aboneye sahipti. Apple bu rakamı muhtemelen gelecek ay açıklanması planlanan bir sonraki mali tablolarında güncelleyecektir ancak şu an için Spotify'ın bir hayli gerisinde kaldığını söyleyebiliriz.

Spotify yıllık üyelik paketi de sundu

Şirketin bu rakamlara ulaşmasında rekabetçi fiyat politikasının payı olduğu düşünülüyor. Spotify rakip platformlardan farklı olarak müşterilerine yılda 139 TL (yurtdışında 99 dolar) ödeyerek satın alabilecekleri yıllık abonelik paketi de sundu. 2017'nin sonuna kadar geçerli olan süreçte 139 TL ödeyerek bir yıl boyunca Spotify Premium abonesi olup 27.98 TL (yurtdışında 20 dolar) tasarruf etmek mümkündü.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim