Anlık Bildirim

Spotify, aile paketi kullananların aynı evde yaşadığını kanıtlamalarını isteyecek

Dünyanın en popüler müzik akışı platformlarından Spotify, aile kullanıcılarının hoşuna gitmeyecek bir düzenleme yapıyor. Bundan böyle bu üyelerin aynı evde yaşadıklarını kanıtlaması gerekecek.
Spotify, aile planı üyelerinden, abonelik seçeneğinin kötüye kullanılmasını önlemek için aynı adreste yaşadıklarını kanıtlamalarını isteyecek. Yeniden başlatılan bu girişim platformun kullanım şartlarına da eklenmiş durumda.

Uygulama yeniden başlatıldı

Bazı arkadaşların, aile planlarının daha ucuz maliyetlerinden yararlanmak için gruplar oluşturduğu bir sır değil. Spotify ise artık bu durumu sonlandırmak istiyor. Şu anda Türkiye'de Spotify'ın aylık planı 20.99 TL'den ücretlendirilmekte ve 6 hesap bu paketten faydalanabiliyor. Yeni düzenleme ile birlikte Aile planı kullanım sayısının da düşmesi bekleniyor.
Spotify geçtiğimiz dönemde bu paketi kullananların aynı evde yaşadıklarını tespit edebilmek için GPS koordinatlarıyla onaylama istiyordu. Büyük bir gizlilikle başlatılan bu uygulama kısa bir süre sonra sonlandırılmıştı. Şirketin doğrulama için tekrar bu yönteme başvuracağı ve zaman zaman yeniden konum isteyeceği belirtiliyor. Ancak bu sistemin ne kadar sağlıklı çalışacağı ise muamma.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10183 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
spotify, gps ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim