Anlık Bildirim

Spotify Premium, 60 gün boyunca ücretsiz!

Bugüne kadar Spotify Premium kullanmamış kullanıcılar için Spotify Premium ilk 2 ay boyunca ücretsiz! Spotify Premium kampanyasından nasıl yararlanılır? Kampanya linki:
Dijital müzik platformu Spotify, bugüne kadar Spotify Premium’u denememiş kullanıcılar için yeni bir kampanya başlattı. Promosyon sayfası üzerinden kampanyaya dâhil olarak Spotify Premium aboneliği başlatanlardan ilk 2 ay boyunca herhangi bir ücret alınmayacak.

Spotify, yeni üyelerin Premium’u deneyebilmesi için zaman zaman ilk 3 ay 1 TL kampanyası yapıyordu. Bu sefer daha bonkör davranarak “60 günlük Premium: 0 TL” kampanyasını devreye soktu.

Spotify Premium nedir?

Spotify Premium ile Spotify arşivindeki tüm müzikleri yüksek ses kalitesi ile dinleyebilir veya çevrimdışı dinleyebilmek için indirebilirsiniz. Telefonda, bilgisayarda, otomobilde, oyun konsolunda ve daha pek çok platformda Spotify ile müzik dinleyebilirsiniz.

Spotify Premium kampanyasından nasıl yararlanılır?

“60 günlük Premium: 0 TL” kampanyasından yararlanabilmek için daha önce hiç Premium üyeliği başlatmamış olmak gerekiyor. Eğer daha önce Premium üyeliği başlattığınız bir hesabınız varsa yeni bir hesap açarak bu kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Spotify Premium kampanya sayfası:

Yeni üyelik açıktan sonra bu bağlantı üzerinden 60 günlük Premium aboneliğini ücretsiz olarak başlatabilirsiniz. Kampanyadan yararlanmak için kredi/banka kartı bilgilerini sisteme girmek gerekiyor.

60. günün ardından sistem otomatik olarak aboneliğinizi yenileyecek ve kartınızdan 14 TL Premium ücreti çekecektir. Eğer üyeliğinizin otomatik olarak yenilenmesini istemiyorsanız “Üyelik” sayfasından Premium’u iptal edebilirsiniz. Premium’u iptal etseniz dahi 60 gün boyunca Premium’u kullanabileceksiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20826 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
İndirim, fırsat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim