Anlık Bildirim

Spotify Hikayeler özelliği faaliyete geçiyor

Sanatçıların şarkıları ile ilgili çeşitli anıları veya görselleri paylaştığı Spotify Hikayeler kartları platformda etkileşimi arttırmayı amaçlıyor. Detaylar haberimizde.

Sanatçıların kullanıcılar ile daha fazla etkileşime geçmesini amaçlayan Spotify yeni bir özelliği devreye alıyor. Spotify Hikayeler sanatçıların parçalarına ait ilginç anekdotları dinleyiciler ile paylaşmasını sağlıyor.

Spotify Hikayeler nedir?

Spotify Hikayeler mobil uygulamada şarkı dinlerken alt kısımda bilgi kartı şeklinde ortaya çıkıyor. Kullanıcı karta tıkladığında yukarı geliyor ve sanatçının paylaştığı bilgileri yansıtıyor. Bu bilgiler metin, şarkı sözleri ve görseller olabiliyor.

Kartlar bir süre sonra kaybolduğu için üzerine basılı tutmak ekranda kalmasını sağlıyor. Kartın sağ kısmına dokunulduğunda sonraki sayfaya geçiyor. Sol kısmına dokunulduğunda ise yerine geri dönüyor.

Daha önce bu konsept Genius veri tabanı ile iş birliği kapsamında verilmişti ancak kartlardaki bilgiler bu veri tabanından geliyordu. Hikayeler özelliği doğrudan sanatçıların kartlara katkı yapmasını sağlıyor. Spotify Hikayeler güncelleme olarak bölge bölge dağıtıma başladı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4112 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, spotify stories ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim