Anlık Bildirim

Spotify Apple Watch uygulaması testlere başladı

Uzun süredir beklenen Spotify Apple Watch uygulaması nihayet testlere başladı. Kullanıcılar artık Spotty gibi üçüncü taraf uygulamalara bağlı olmak zorunda kalmayacak.
 
Android tarafında daha fonksiyonel Wear OS uygulamasını kullanıma sunmaya hazırlanan çevrim içi müzik devi Spotify, iOS tarafını da boş geçmiyor. Apple Watch uygulaması test sürecine başladı.

Spotify Apple Watch uygulaması neler sunuyor?

Kullanıcılar tarafından uzun süredir beklenen Spotify Apple Watch uygulaması aynı zamanda Apple Music uygulamasına da rakip oluyor. Hali hazırda çevrim içi müzik sektöründe kıyasıya rekabet eden ikili artık Apple Watch üzerinde de mücadele edecek.

Spotify beta uygulaması Apple TestFlight hizmeti üzerinden denemeye sunuldu. Beta sürümünde müzik oynatıcı kontrolleri, son dinlenen şarkılar listesi, karıştırma seçeneği ve ses giriş seçimi şeklinde özellikler yer alıyor.

Kullanıcılar Apple Watch üzerinde Spotify listelerini dinleyebilecekler ancak çevrim dışı oynatma seçeneği mevcut değil. Bu seçenek sadece Apple Music hizmetine özgü kalacak gibi görünüyor.

Beta uygulaması uzun süredir geliştirme aşamasında olduğu için Apple Watch 4 modeline uyumlu olmadığı belirtiliyor. Zamanla bu eksiklikler de giderilecektir.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim