Anlık Bildirim

Spider-Man, Marvel Sinematik Evreni'nden resmen ayrılıyor

Örümcek Adam, Marvel Sinematik Evreni'ne veda ediyor. Disney ve Sony arasındaki anlaşmazlıklar nedeniyle Spider-Man filmlerinin Marvel Stüdyoları'yla olan bağları tamamıyla kesilecek.
Sony ve Disney'in Spider-Man karakteri için 2015 yılında yaptığı anlaşma resmen sona erdi. Deadline tarafından bugün verilen habere göre, iki şirket arasındaki anlaşmazlıklar nedeniyle bundan sonra Örümcek Adam filmleri Marvel Stüdyoları tarafından geliştirilmeyecek. Bu durum maalesef Spider-Man karakterinin Marvel evreninden tamamıyla ayrılacağı anlamına geliyor.

Deadline'ın kullandığı ifadelere göre, Disney ve Sony'nin Spider-Man filmlerinin gelir paylaşımı konusunda uzlaşmaya varamaması anlaşmasının bozulmasına neden olmuş. Disney'in film gelirlerinin yarı yarıya paylaşılmasını istediği ancak Sony'nin bu öneriyi kabul etmediği belirtiliyor. Homecoming ve Far From Home filmleri Sony-Marvel Stüdyoları ortaklığında geliştirilmiş olmasına rağmen Disney bu filmlerin elde ettiği toplam hasılatta neredeyse hiçbir paya sahip değildi.

Sony'nin şu anda iki yeni Spider-Man filmi için planları bulunuyor. Homecoming/Far From Home'un yönetmeni Jon Watts ve ünlü aktör Tom Holland'ın yeni filmlerde yine aynı şekilde görev alması bekleniyor. Ancak Disney-Sony anlaşmasının sona ermesi nedeniyle önümüzdeki aylarda ilginç bazı şeyler de yaşanabilir.

Marvel çizgi romanlarının en popüler karakteri konumunda bulunan Örümcek Adam, 2016 yılında Captain America: Civil War filmiyle Marvel Sinematik Evreni'ne (MCU) ilk adımını atmıştı. Örümcek Adam'ı daha sonra Spider-Man: Homecoming, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame ve Spider-Man: Far From Home filmlerinde de gördük.

Spider-Man: Homecoming ve Spider-Man: Far From Home, MCU'nun da katkılarıyla birlikte beyaz perdenin en başarılı Örümcek Adam filmleri arasına girmişti. Özellikle de geçtiğimiz ay vizyona giren Far From Home, gişede tam 1,1 milyar dolar hasılatı geride bırakarak Sony tarihinin en başarılı filmi oldu.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16658 kez okundu.
33 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Disney, spider-man ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim