Anlık Bildirim

Spider-Man: Far From Home, gişede beklentilerin üzerine çıktı

Spider-Man: Far From Home, gişede gösterdiği performansla Sony'de yüzleri güldürüyor. Geçtiğimiz hafta vizyona giren film, kısa sürede 500 milyon dolar sınırını geride bıraktı.
Marvel Stüdyoları ve Sony ortaklığında hazırlanan yeni Örümcek Adam filmi Spider-Man: Far From Home, geçtiğimiz hafta itibarıyla nihayet vizyona girdi. Özellikle de Marvel Sinematik Evreni hayranlarının merakla beklediği film, gişedeki ilk haftasında beklentilerin üzerine çıkarak oldukça başarılı bir performans gösterdi. Far From Home, sadece 10 gün içerisinde dünya genelinde toplam 580 milyon dolar hasılata ulaşmayı başardı.

BoxOfficeMojo tarafından yayınlanan verilere göre Spider-Man: Far From Home, Kuzey Amerika'daki ilk haftasında toplam 185 milyon dolarlık hasılat elde etmiş. ABD'deki 4 Temmuz Bağımsızlık Günü tatili nedeniyle film Cuma günü yerine geçtiğimiz Salı günü vizyona girmişti. Yani 185 milyon dolarlık ilk hafta sonu hasılatı altı günlük bir performansı temsil ediyor.

Spider-Man: Far From Home ayrıca dünyanın en büyük ikinci sinema pazarına sahip olan Çin'de de beklentilerin üzerinde bir performans göstermeyi başardı. Çin'de 28 Haziran'da vizyona giren film, 10 gün içerisinde 160 milyon dolarlık hasılat elde etti.

Spider-Man: Far From Home, şu anda hem eleştirmenler ve hem de genel izleyici tarafından oldukça olumlu tepkiler alıyor. Avengers: Endgame'in rüzgarını da arkasına alan film şimdiden büyük bir gişe başarısı olmayı garantiledi. 160 milyon dolarlık bütçeyle hazırlanan Far From Home'un gişe macerası sonunda 1 milyar dolar sınırını geride bırakması bekleniyor.

Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Zendaya, Samuel L. Jackson, Marisa Tomei ve Jon Favreau gibi önemli isimlerin yer aldığı Spider-Man: Far From Home, 5 Temmuz'da ülkemizde de vizyona girdi. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11125 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
film, sinema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim