Anlık Bildirim

Sphero'nun yeni robotu programlanabilir LED ekrana sahip

Sphero yeni yuvarlanan robotu Sphero Bolt'u duyurdu. Yeni robot üzerinde bulunan 8 x 8 LED ekranı ile dikkat çekiyor. Robot üzerindeki ekran ile kullanıcısıyla iletişime geçebiliyor.
Sphero, Sphero Bolt olarak adlandırdığı yeni yuvarlanan top robotunu duyurdu. Yeni robot Sphero ve Sphero Spark +'dan daha fazla özelliğe sahip. Bu özelliklerin en dikkat çekici olanı ise üzerinde barındırdığı 8 x 8 LED ekranı. Bu ekran ile birlikte Sphero Bolt kullanıcısı ile daha kolay bir şekilde iletişime geçebiliyor. 

Sphero Bolt diğer robotlarla iletişim kurabiliyor

Sphero Bolt görevi tamamladığı zaman LED ekran üzerinde gülen veya göz kırpan yüz ifadesi gösterebiliyor ayrıca hareket edilen yöne doğru ekran üzerinde ok işareti yapabiliyor.  Robot ayrıca üzerinde bulundurduğu sensörler ile diğer robotlarla iletişime geçebiliyor. Sphero'nun açıklamasına göre 5 metrelik bir yarıçap içerisinde beş robot birbirleriyle iletişime geçebilecek. 
Sphero Bolt üzerinde bulundurduğu pusula sayesinde daha kolay ve doğru bir şekilde yön buluyor. Robot güç tüketimi yüksek görevler için 2 saatlik bir kullanım süresi sunuyor. Sphero'nun robotu mobil uygulama yoluyla kontrol edilebiliyor. Robotun yurtdışında robotik ve bilgisayar programcılığı konusunda çocukların eğitimi için kullanılması planlanıyor. Sphero Bolt, şirketin web sitesi üzerinden şu anda 149.99 dolar fiyat etiketine sahip. Robotun ülkemize gelip gelmeyeceği ise belli değil. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim