Anlık Bildirim

Sony'den Spider-Man temalı PS4 Pro

Sony, 7 Eylül'de çıkacak Marvel's Spider-Man oyununa özel bir PS4 Pro tasarladı. Sınırlı sayıda üretilen 'Amazing Red' isimli konsol, oyunla birlikte piyasaya sürülecek.
PS4'e özel Marvel's Spider-Man oyunu 7 Eylül'de çıkacak. Sony, bunu kutlamak adına popüler oyun konsolu PS4 Pro'nun sınırlı sayıda üretilen Spider-Man temalı versiyonunu duyurdu. 'Amazing Red' olarak adlandırılan konsolun fiyat etiketi 400 dolar. Ayrıca Marvel's Spider-Man oyunu ile birlikte geliyor.
PS4 Pro özel paketinde canlı kırmızı renge sahip ve üzerinde ikonik Spider-Man logosunun yer aldığı 1 TB PS4 Pro yer alıyor. Kutu içeriğinde ayrıca kırmızı-beyaz renkli bir Dualshock 4 kablosuz kontrol cihazı, Blu-ray diskte Spider-Man oyunu, oyunun fiziksel bir kopyası ve yakında çıkacak olan The City That Never Sleeps DLC için bir hediye kuponu mevcut.

Sınırlı sayıda Spider-Man temalı PS4 Slim de çıkacak

Sony ayrıca PS4 Slim'in Spider-Man temalı versiyonunu da çıkaracak. Fiyat etiketinin ise yaklaşık 300 dolar olacağı belirtiliyor. Bu pakette de Spider-Man PS4 Pro ile aynı tasarım ve kutu içeriğine sahip 1 TB PS4 Slim 'Amazing Red' konsol yer alacak. Amazon, Best Buy ve GameStop'tan ön siparişe açılan Spider-Man temalı PS4 modelleri 7 Eylül'de oyunla birlikte piyasaya sürülecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4905 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, konsol ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim