Anlık Bildirim

Sony yeni aksiyon kamerası RX0 II modelini duyurdu

Japonya merkezli elektronik devi Sony, 2017 yılında piyasaya sürdüğü Sony RX0'in halefi olacak yeni aksiyon kamerası RX0 II modelini duyurdu. Peki, cihaz ne gibi yeniliklerle geliyor? Haberimizde...
GoPro'nun yıllar boyunca egemen olduğu aksiyon kamera pazarı, zaman geçtikçe büyümeye başladı. Pazarın önemli markalarından Sony, kullanıcıların istediği kalitede olmayan ilk versiyondan sonra, isteklere kulak vererek, iyileştirmeler ve gelişmelerle dolu yeni aksiyon kamerası RX0 II modelini tanıttı.

Yüksek fiyat etiketiyle gelecek

Sony RX0 II, şiekete göre, dünyadaki en küçük ve en hafif ultra kompakt yüksek kaliteli kamera.  59 mm x 40,5 mm x 35 mm ebatlarında ve 132 gram ağırlığındaki cihazın, aksiyon çekimleri için ideal olacağı belirtiliyor. Güçlendirilmiş kasası sayesinde, suya, toza, şoka ve 2 metreye kadar yükseklikten düşmeye dayanıklı olan RX0 II, 10 metreye kadar da su geçirmez özelliğe sahip.

180 derece yukarı ve 90 derece aşağı çevirebilen ayarlanabilir LCD ekrana sahip olan cihaz, video içerik oluşturanlar için ideal olarak tanımlanıyor. Gücünü yeni nesil nesil BIONZ X işlemciden alan RX0 II, 15.3 Megapiksel sensör ve doğal çekimler için 20 cm'lik minimum odak mesafesi olan Zeiss Tessar T 24 mm F4 sabit geniş açılı objektif barındırıyor. 4K 30 fps video kaydı desteği de sunan cihazın 700 dolardan satışa sunulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim