Anlık Bildirim

Sony, Xperia akıllı telefonlar için yeni bir arayüz üzerinde çalışıyor

Tasarım açısından yenilikçi rakiplerini yakalamakta geri kalan Sony, aynı şeyi yazılım konusunda yaşamak istemiyor. Şirketin Xperia akıllı telefonlar için yeni bir arayüz geliştirdiği açıklandı.
Sony'nin Xperia Home Launcher'ın yeni bir sürümü üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Şirket bu girişimiyle akıllı telefonlarına, yazılım konusunda rakipleri ile rekabet edebilmeleri için ihtiyaç duyacakları itici gücü sağlamayı umuyor.
Xperia Home Open Beta Topluluğu'ndaki bir moderatör, bu hafta başlarında şirketin Xperia Home Launcher'ın mevcut sürümünün geliştirilmesini durdurmaya karar verdiğini ve böylece yeni bir sürüm oluşturmaya odaklanabileceğini duyurdu.

Yeni Xperia Home Launcher neler sunacak?

Moderatör konuyla ilgili yaptığı açıklamada, mevcut Xperia Home arayüzüne artık yeni özellik eklenmeyeceğini belirtirken, bunun nedeninin ise yeni bir Home Launcher geliştirilmesi olduğunu söyledi. Bununla birlikte ne zaman kullanıma sunulacağı konusunda ise şu an için hiçbir bilgi vermedi.
Yeni arayüzün nasıl görüneceğini veya masaya ne gibi yeni özellikler getireceğini bilmiyoruz. Ancak Android'in en son sürümü olan Android P'nin hareket kontrolleri ile geliştirildiği tamin ediliyor. Yeni Xperia Home Launcher, mevcut Xperia akıllı telefonlar ve gelecek modeller için kullanılabilir olacak. Ayrıca henüz kesin olmasa da diğer üreticilerin akıllı telefonlarını destekleme ihtimali de var.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5757 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, sony xperia ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim