Anlık Bildirim

Sony Xperia XZ2 ve XZ2 Compact'ın basın görselleri sızdırıldı

26 Şubat günü MWC 2018'de tanıtılacak olan Xperia XZ2 ve Xperia XZ2 Compact'ın basın görselleri sızdırıldı. Ayrıca Sony Xperia XZ2, kablosuz şarj aletiyle birlikte göründü. İşte o görüntüler:
Yapmış olduğu sızıntılarıyla teknoloji dünyasında nam salan Evan Blass, dün Sony Xperia XZ2 ve Xperia XZ2 Compact modellerinin birtakım görsellerini Twitter hesabından paylaşmıştı. Blass, bu sefer de cihazların renk seçeneklerinin yer aldığı basın görsellerini paylaştı. 
Tasarım diline yeni bir yön veren Sony, çerçevesiz ekran trendine uyum sağlamaya çalışıyor. 5.7 inç boyutlu ekrana sahip Xperia XZ2 gücünü Qualcomm Snapdragon 845 platformundan alıyor. 5 inç boyutundaki Xperia XZ2 Compact ise ağabeyiyle neredeyse aynı özelliklere sahip. 
Arka paneli Corning Gorilla Glass 5 tarafından korunan Xperia XZ2'nin kardeşinde ise polikarbonat kaplama tercih edilmiş. Yan tarafta yer alan güç tuşuna entegre edilmiş parmak izi tarayıcısı bu sefer arka panele konumlandırılmış. 
Evan Blass'ın paylaşmış olduğu bir diğer görselde ise Xperia XZ2 modelini kablosuz şarj olurken görüyoruz. Her iki cihazda USB Type-C portu üzerinden şarj olurken Xperia XZ2, 3.180 mAh büyüklüğünde bir pilden beslenirken Xperia XZ2 Compact da ise 2.870 mAh büyüklüğünde bir batarya yer alıyor. 
Sony Xperia XZ2 ve XZ2 Compact'ın basın görselleri sızdırıldı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9480 kez okundu.
28 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, mobil dünya kongresi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim