Anlık Bildirim

Sony Xperia 2'nin basın görselleri ortaya çıktı

Sony birkaç gün sonra başlayacak IFA 2019 fuarında yeni bir akıllı telefon tanıtmaya hazırlanıyor. Xperia 2 olarak piyasaya sürülmesi beklenen cihazın tasarımını açığa çıkaran görseller yayınlandı.
Japon teknoloji devi Sony, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek IFA 2019 fuarında yeni bir akıllı telefon duyuracak. Xperia 2 olarak adlandırılması beklenen cihazın Xperia 1'den daha küçük bir ekranla gelmesi bekleniyor. Son haberlere bakılırsa telefon 6.1 inç boyutunda bir ekran taşıyacak.
WinFuture adlı internet sitesi merakla beklenen cihazı her açıdan gözler önüne seren yeni görseller yayınladı. Xperia 2'nin 21:9 en boy oranına sahip 6.1 inçlik sinematik ekranı FHD+ çözünürlük sunacak. Bu arada Sony resmi Instagram hesabı aracılığıyla yeni bir teaser video paylaştı.

İpucu videosu da doğruladı

Yayınlanan video IFA 2019'da tanıtılacak kompakt form faktörüne sahip yeni bir akıllı telefona işaret ediyor. Teaser, cihazın ismini göstermese de “avucunuzdaki Xperia” tabiri sayesinde daha küçük ekranlı bir telefonun yolda olduğunu anlıyoruz. Sony yeni Xperia modelini 5 Eylül tarihinde Berlin'deki IFA etkinliğinde tanıtacak. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5812 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim