Anlık Bildirim

Sony WF-1000XM3 tanıtıldı: AirPods’a gürültü engelleyicili rakip

Gürültü engelleyici kulaklıklar konusunda şimdilik sektör liderliğini elinde tutan Sony, aynı teknolojiyi WF-1000XM3 ile cebe sığdırdı. WF-1000XM3 kulaklıklar 230 dolara üst seviye özellikler sunuyor.
Gürültü engelleme konusunda son derece başarılı işler çıkaran Sony WH-1000XM3, bu başarısını şimdi de AirPods tarzı tamamen kablosuz WF-1000XM3’te sunacak. Önceki nesile göre daha iyi gürültü engelleme ve daha uzun pil ömrü vadeden kulaklıklar, 230 dolarlık fiyat etiketiyle Ağustos’ta satışa sunulacak.
Kullanışlı bir tasarıma sahip olan kulaklıklar, beklendildiği üzere dokunmatik paneli yardımıyla komutlar vermenizi sağlıyor. Büyük versiyondaki gibi elinizle kulağın üstünü kapatarak gürültü engellemeyi geçici olarak devre dışı bırakıp karşınızdakini duyabilir hale gelmek de güzel bir eklenti.
Sony bunların yanında standart olmayan bir özelliği daha cihazla birlikte kullanıcılara sunuyor: Headphones Connect uygulaması. Adaptif Ses Kontrol adlı özellik, kulaklığı kullanırken ne yaptığınızı tahmin ediyor ve buna göre önemli sesleri duymanızı sağlıyor. Bu duruma bir örnek araç kullanırken korna sesi, diğer örnek ise metro beklerken ise yapılan anonslar olabilir.
350 dolara satılan WH-1000XM3 ile aynı gürültü engelleyici işlemciye sahip olan kulaklıklar, QN1e HD ile geliyor. Bluetooth 5.0 desteği 10 metrelik menzili sağlarken kulaklıkların her birinin ağırlığı ise 9 gram.
Sony’nin açıklamasına göre kulaklıklar 1,5 saat içerisinde şarj oluyor ve gürültü engelleme aktifken 6, değilken 8 saat kesintisiz dinleme sunuyor.
Siyah ve Gümüş olmak üzere iki renk seçeneği olan kulaklığın aksanları ise altın renge sahip. Henüz ülkemizdeki fiyatı belli olmayan kulaklıkların ABD fiyatı 230 dolar seviyesinde ve satışlar Ağustos’ta başlayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8546 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
wf-1000xm3, wh-1000xm3 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim