Anlık Bildirim

Sony, Eylül ayında altı Xperia modeli için Android Pie güncellemesi yayınlayacak

Sony, altı Xperia modelinin Eylül ayında Android 9 Pie güncellemesi almaya başlayacağını açıkladı. İşte en geç Kasım'a kadar Android 9'a yükseltilecek Xperia akıllı telefonların listesi.
Sony akıllı telefonlarından altı tanesinin ne zaman Android 9.0 Pie güncellemesi alacağını duyurdu. Şirketin, güncellemeyi Eylül ayından itibaren kullanıma sunması bekleniyor. Yayınlanan yeni rapora göre Xperia XZ2, Xperia XZ2 Compact, Xperia XZ2 Premium, Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact ve Xperia XZ Premium modelleri Android 9.0 Pie güncellemesini alacak.
Ayrıca, yukarıda bahsi geçen akıllı telefonların Eylül ayından Kasım 2018'e kadar en son Android sürümüne geçmiş olacakları vurgulandı. Sony, amiral gemisi akıllı telefonlarını Android 9.0 Pie'a güncellemeyi düşünen tek marka değil. Vivo, güncellemenin bu yıl bitmeden önce yayınlanacağını zaten doğruladı.

Android Pie güncellemesi başladı

Bu arada Nokia, Android 9 Pie Beta 4'ü Nokia 7 Plus için kullanıma sundu. Google ise Android 9 güncellemesini Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel ve Pixel XL modellerine göndermeye başlamış durumda.
Bunun dışında, Essential Phone da güncellemeyi almaya başladı. Google, Android Pie beta programınına dahil olan cihazların güncellemeyi alacağını zaten duyurdu. Listede Sony Mobile, Xiaomi, HMD Global, Oppo, Vivo ve OnePlus'ın cihazları yer alıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7919 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim