Anlık Bildirim

Sony, 3D kamera üretimini hızlandırıyor

Japon teknloji şirketi ve dünyanın en büyük kamera modülü üreticilerinden Sony, akıllı telefonlar için yeni bir heyecan yaratabilecelk 3D kamera üretimini hızlandıracağını açıkladı.
Akıllı telefonlarda en çok kullanılan kamera modülü üreticisi olan Sony, başta Apple dahil olmak üzere müşterilerinin ilgisini çekebilecek yeni nesil 3D kamera modellerinin üretimini arttıracak. Bu gelişmenin düşüşte olan akıllı telefon pazarını yeniden canlandıracağı belirtiliyor.

Çeşitli örnekler sergilendi

Yeni 3D kamera modülleri Sony'nin sensör bölümü başkan Satoshi Yoshihara'ya göre 2019'da ön plana çıkacak. Son yıllarda kullanıcıların yenilik beklemesi ve akıllı telefon üreticilerinin de bu beklentileri karşılayamaması sonucu, satışlarda istenen rakamlar yakalanamıyordu. Sony'nin bu atağı sonrasında akıllı telefon pazarının da büyük ölçüde canlanacağı ve kullanıcıları heyecanlandıracak bir teknolojinin piyasaya sürüleceği konuşuluyor.
Sony, 3D kamera modülüne sahip olan özel bir telefon kullanarak birkaç örnek gösterdi. Özel olarak geliştirilen bir oyunda kullanıcılar ellerini kullanarak büyü ve sihir gibi özel hareketler yaptılar. Diğer örnekte ise telefon, odanın derinliğini hesapladı ve gerçek nesnelerin önünde ve arkasında yüzen bir akvaryum balığı sergilendi. Yoshihara'ya göre Sony, gelecek yıl insanları heyacanlandıracak önemli işler yapacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim