Anlık Bildirim

Sonos'un ilk taşınabilir Bluetooth hoparlörünün görüntüleri ortaya çıktı

Sonos yakında Bluetooth özellikli taşınabilir bir hoparlör çıkaracak. Sonos Move adlı cihazın tasarımını gözler önüne seren resmi basın görselleri internete düştü.
Geçtiğimiz hafta Sonos'un üzerinde çalıştığı taşınabilir hoparlör hakkında bazı bilgiler ortaya çıkmıştı. Cihazın hem Bluetooth hem de WiFi bağlantısı sunacağı söylendi. WinFuture adlı internet sitesi yakında piyasaya sürülecek hoparlörün fotoğraflarını ele geçirmeyi başardı.
Sonos Move adı verilen hoparlör zaten ismiyle de taşınabilir olacak şekilde tasarlandığını onaylıyor. Hoparlörün arka tarafında kullanıcıların cihazı tutup bir odadan diğerine taşıyabilecekleri bir oyuk var.

Geri sayım başladı

Hoparlör, USB-C üzerinden şarj edilebilecek gibi görünüyor ancak alternatif olarak yanında bir şarj standı da sunulacak. Sonos Move'un teknik özellikleri konusunda henüz hiçbir bilgi yok. Aynı şey fiyat etiketi ve çıkış tarihi için de geçerli. Tüm detaylar ay sonundaki lansman etkinliğinde belli olacak. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim